S’ha trobat vida a Mart… i prové del Cretaci!

Dc.
28
Des.

Després de mesos d’investigacions, la sonda Schiaparelli ha fet un descobriment històric: hi ha vida a Mart! I no qualsevol tipus de vida, perquè es confirma que els primers habitants coneguts del planeta vermell són Spinosaurus. Aquesta espècie de dinosaure, que es creia extingida des del Cretaci, va decidir emigrar de la Terra fa més de 3 milions d’anys quan van aparèixer els primers homínids. Us expliquem tots els detalls d’aquesta troballa sense precedents!

La teoria que explica que els dinosaures es van extingir després de l’impacte d’un gran meteorit contra la Terra ha estat descartada després que la sonda Schiaparelli hagi captat les primeres imatges d’una família d’Spinosaurus fent un pícnic als peus de la Muntanya Olimp, el volcà més gran de tot el sistema solar.

Un gran descobriment que resol dues de les qüestions científiques més polèmiques de tots els temps; l’existència de vida extraterrestre i la desaparició dels dinosaures a la Terra.

Migració intergalàctica per trobar tranquil·litat

Les primeres hipòtesis confirmen que el meteorit que es creia que havia posat fi al 75% de la vida del planeta no va provocar tants danys com es pensava en un principi. Ara s’ha descobert que la principal conseqüència de l’impacte van ser canvis al comportament dels dinosaures que es van tornar més tranquils i afables, i, fins i tot, van convertir-se en vegetarians! Després de milions d’anys vivint a les zones més recòndites del planeta, van decidir emigrar definitivament al planeta vermell quan van aparèixer els primers dels nostres avantpassats a la Terra.


via GIPHY

En aquell moment Mart era el lloc ideal gràcies a les seves característiques molt similars al nostre planeta: illes, muntanyes i el més important: oxigen! Ara, després de milions d’anys d’evolució, s’han adaptat a les noves condicions i viuen a l’hemisferi sud, on encara disposen de gegantins dipòsits d’aigua per fer créixer grans camps d’aliments de tot tipus.

Properes exposicions

Totes les troballes fetes per la NASA es difondran en una exposició que s’inaugurarà el proper febrer a Nova York, on es mostraran les primeres fotos de la família d’Spinosaurus i que, a més, podria servir per realitzar la primera conferència intergalàctica amb els protagonistes d’aquesta història.

Tot i que no s’ha confirmat si aquesta mostra serà itinerant, ja us podem avançar que no arribarà al nostre país perquè, sentint-ho molt, aquesta notícia és només una broma que hem volgut fer a tots els seguidors de Surt de Recerca… Feliç dia dels innocents!

I ara us convidem a compartir aquest article fals amb la família i els amics… cauran al parany?

Avís legal / condicions d'ús