Turalcat reconeix les millors iniciatives en turisme sostenible de la Catalunya rural.

Dc.
26
Juny

En aquesta tercera edició s’ha incorporat un premi internacional destinat a donar visibilitat a les bones pràctiques sostenibles en els allotjaments rurals europeus que ha recaigut en Le Grange d’Ychippe de Bèlgica.

La tercera edició dels premis del Turisme Rural Sostenible de Turlacat han reconegut la tasca i l’esforç de les institucions, administracions, persones i empreses que contribueixen de forma decisiva a promoure el turisme sostenible a la Catalunya Rural. La Confederació del Turisme Rural i l’agroturisme de Catalunya vol contribuir, d’aquesta manera, a fer difusió de les millors iniciatives en l’àmbit de la sostenibilitat entès com a concepte transversal, no únicament ambiental, sinó també social, econòmica i cultural. 

En el transcurs de l’acte també s’ha reconegut la tasca de sensibilització entre la ciutadania que ha recaigut en el programa Catalunya Ràdio Green Meteomauri, essent el propi Francesc Mauri qui recollint el premi, ha posat de relleu la important tasca que desenvolupen els mitjans catalans a fer pedagogia del valor de la conservació de l’entorn i la transmissió de bones pràctiques ambientals.

Finalment, s’ha fet un Reconeixement Especial a una trajectòria exemplar en defensa d’un futur més sostenible a en Martí Boada per la seva llarga trajectòria d’estudi i defensa del patrimoni natural i pels seus esforços en la divulgació entre la societat catalana amb nombroses publicacions i el programa de TV3 Boscos.

Avís legal / condicions d'ús