Surt de Recerca per Catalunya ha estat guardonat per la Xarxa Europea de Turisme Cultural

Dv.
25
Oct

Surt de recerca per Catalunya, portal de divulgació de turisme científic de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), ha quedat segon als guardons de la XARXA EUROPEA DE TURISME CULTURAL (ECTN en les seves sigles en anglès) en la categoria d’Interpretació del Patrimoni (Heritage Interpretation).

Els premis es van anunciar ahir 24 d’octubre en una cerimònia celebrada al Museu de la Memòria d’Andalusia, a Granada, dins de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural 2018-19. Als premis van participar 55 candidats de 19 països diferents, 4 dels quals de fora de la Unió Europea, repartits en 7 categories temàtiques.

Aquest premi és un reconeixement a les rutes científiques per les comarques de Girona, una proposta que la FCRi va crear per al Patronat de Turisme de Girona, amb l’objectiu de ressaltar el patrimoni científic de la zona i incentivar el coneixement de la ciència amb uns itineraris pensats per a famílies que cerquen moments d’oci amb valor afegit.

Aquests guardons són organitzats des del 2014 per la Xarxa Europea de Turisme Cultural, que aquest any celebra el desè aniversari de la seva creació tot posant el focus en la cultura i el patrimoni en accions turístiques innovadores, sostenibles i responsables.

Avís legal / condicions d'ús