Què és surt de recerca?

Surtderecercapercatalunya.cat té l’objectiu de donar a conèixer a tots els públics les activitats de divulgació científica que realitzen els centres de recerca i les universitats de Catalunya, així com també els museus, parcs naturals, fundacions, institucions diverses, etc.  A més del portal divulgatiu surtderecercapercatalunya.cat, també es poden consultar les diverses activitats a través del compte Twitter @surtderecerca així com a la pàgina de Facebook Surt de Recerca.

LOGO-src

El nostre objectiu

Surtderecercapercatalunya.cat respon al repte de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació d’augmentar l’interès social per la ciència i la tecnologia, tot construint una percepció de la recerca científica com a clau i model d’èxit per al progrés econòmic i el benestar de Catalunya.

El portal té un doble objectiu: d’una banda, apropar i fer accessible la ciència a tothom, especialment al públic familiar; i, de l’altra, despertar futures vocacions científiques entre els joves. La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació vol promoure el coneixement de la ciència com una activitat de lleure per tal de posar en valor la recerca que es fa al nostre país.

Avís legal / condicions d'ús