Viu la ciència a Catalunya!

Dm.
06
Nov.

La 23a Setmana de la Ciència a Catalunya, que se celebra del 9 al 18 de novembre, aplega enguany més de 400 activitats de divulgació científica arreu del territori. Dos personatges il·lustres procedents de la lingüística i de la física, Pompeu Fabra i Richard Feynman, són els protagonistes de la setmana d’enguany que inclourà també les activitats organitzades amb motiu de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural que promou la Unió Europea.

 

Viure la ciència té premi

A més a més de gaudir d’activitats científiques, es torna a convocar el concurs fotogràfic de la Setmana de la Ciència a través d’Instagram, obert a qualsevol persona que participi en una de les activitats programades. Com és habitual, en aquesta quarta edició, les imatges han de ser inèdites, s’ha de fer servir el hashtag #SC18CAT i s’ha d’etiquetar el perfil @fundaciorecerca a la fotografia. La persona guanyadora rebrà com a premi una impressora fotogràfica Sprocket d’HP, empresa patrocinadora del concurs.

Si no sou massa amants de les xarxes, no patiu perquè també hi haurà premis per als més participatius, ja que en el marc de la campanya “Passaport Científic”, patrocinada per Educa, totes aquelles persones que aconsegueixin el codi de 3 activitats podran participar en el sorteig de 10 lots de regals que inclouen jocs científics, llibres i entrades a museus.

Pots consultar totes les activitats al web:
www.setmanaciencia.cat

Avís legal / condicions d'ús