SIGUIS ON SIGUIS LOCALITZA LA CIÈNCIA QUE POTS TROBAR AL TEU VOLTANT

Dj.
02
Ag.

El portal surtderecercapercatalunya.cat posa en funcionament la nova eina que localitza els punts on trobar coneixement a Catalunya gràcies a les activitats que ofereixen i que estan obertes a tots els públics.

Museus, centrals elèctriques, fàbriques, jaciments, exposicions, coves, centre d’interpretació… són algunes de les propostes que estan geolocalitzades en aquest MAPA, que pretén ser una eina de consulta per a totes aquelles persones que aposten per un turisme familiar a casa nostra i que cerquen activitats amb valor afegit i estimular el coneixement a través de l’oci.

Aquest mapa és viu, de manera que els punts al mapa s’incrementen a mesura que s’incrementa la oferta i es veu a les activitats de l’agenda del mateix portal.

 

 

Aquest no és l’únic canvi que ha patit el portal aquestes darreres setmanes. El dia 19 de juliol vam presentar l’espai de RUTES. Uns itineraris pensats per a gaudir d’una escapada de dos/tres dies seguint un fil conductor relacionat amb la ciència. De moment, només hi inclou una ruta per Barcelona i 8 rutes per les comarques de Girona, una per cada comarca.

Avís legal / condicions d'ús