Lectures científiques infantils recomanades per Sant Jordi

Dc.
22
Abr.

Com no podia ser d’una altra manera, per Sant Jordi us hem preparat una petita selecció de 5 llibres de ciència adreçats als infants que us hem classificats per edats i cicles d’educació. Esperem que us agradi i…visca la lectura!!! 🙂

llibre boig

1. Educació infantil (de 3-5 anys):

‘Cargol, treu banya!’ ed. Barcanova, 2014. Segur que saps cantar la cançó Cargol, treu banya! Vols conèixer una mica més el protagonista de la cançó i els seus amics del bosc? Aquest llibre us en dóna l’oportunitat.

2. Cicle inicial primària (6-8 anys):

‘El llibre boig de la prehistòria’. Ed. Cruïlla, 2013. Llibre sobre la prehistòria que permet combinar les solapes dels caps, dels cossos i les cues per fer 1000 animals diferents! A més, al darrere de cada solapa s’hi troben dades científiques.

3. Cicle mitjà primària (8-10 anys):

‘Geronimo Stilton. El gran llibre de l’espai: Una aventura galàctica!’ Col·lecció Geronimo Stilton, 2015. En aquesta novel·la d’aventures el professor Volt ha reunit amb urgència Geronimo i tots els seus companys perquè els vol encomanar una missió… molt espacial! Sí, sí, ho heu llegit bé: espacial. De la mà dels vostres ratolins preferits, coneixereu totes les curiositats que es troben dins l’Univers: els planetes més semblants a la Terra, les estrelles i els forats negres, els diferents tipus de galàxies, les naus espacials, el dia a dia dels astronautes… Una aventura extraràtica!

4.Cicle mitjà superior (10-12 anys)

Max Picard i l’enigma dels dinosaures’, de Marc Boada. Ed. La Galera, 2015. Una novel·la de ciència i ficció, mai més ben dit, en la qual el protagonista descobreix la seva passió per la paleontologia.

5. Educació secundària (més de 12 anys):

‘Un submari d’aire i altres 28 experiments’, de Jordi Mazon. Cossetània Edicions, 2015. A Un submarí d’aire i altres 28 experiments (Cossetània edicions) cada experiment s’estructura d’una forma similar que respon a quatre preguntes: Què volem demostrar? Què necessitem? Com ho fem? Per què i què ha passat?, i requereixen material senzill i a l’abast de tothom.

Avís legal / condicions d'ús