LA CIÈNCIA EN EL PORTAL DE NADAL

Dm.
12
Des.

Ja heu començat a fer la interminable llista als reis? Aquest Nadal, el vostre Pare Noel ha començat a fer-se preguntes sobre la conveniència o no d’alguns jocs? Esteu decidits a fer regals útils i no d’aquells que crien pols a l’armari? Nosaltres hem decidit donar-vos un cop de mà. A continuació, us fem unes recomanacions molt útils d’on cercar regals de ciència i, el millor de tot, sense moure’t de casa.

Captura de pantalla 2017-12-12 a les 17.22.50

https://www.regalosdeciencia.com/

Si tens uns nens i no tant nens curiosos i amants de la ciència, aquest és el teu porta. Aglutina tots els productes en funció de la professió, tot i que alguns productes els trobes a diverses seccions. El millor són les propostes, n’hi ha que realment són autèntiques i fora de l’imaginari col·lectiu. Si els vostres fills o filles ja són adolescents, aquesta web també us serà útil. Hi ha un apartat, fins i tot, pels més frikies.

Captura de pantalla 2017-12-12 a les 17.24.48

https://www.educaborras.com/listado-categoria/pequeno-chef_garden-kid_cientificos-smartivity_cuerpo-humano-app/

Comprar i regalar ciència està bé, però si darrera hi ha una marca que ens ofereix garanties la cosa millora. Per això us proposem aquest portal perquè trieu entre una infinitat de productes que tenen un nexe comú: l’educació. Com a element a destacar, aquest any han tret una col·lecció de jocs, els smartivity que sota les sigles de STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, Math) que incentiven l’aprenentatge a través del joc científic. Ah, per cert, ens encanta que utilitzin el packaging per trencar amb l’estereotip que la ciència és per als nois.

Captura de pantalla 2017-12-12 a les 17.25.42

https://juguetes.science4you.es/joguines-en-catala-107

Una altra pàgina per a consultar o comprar productes educatius de ciència és aquesta. Aquesta té la particularitat de fer una selecció de productes per edats i també per tipologia de joguines, des de joguines de biologia o geografia fins a jocs de cosmètica i telescopis. Tot i que l’empresa és portuguesa, hi trobaràs un apartat de les joguines que fan en català.  Interessant fer-se del Club per aconseguir descomptes.

Captura de pantalla 2017-12-12 a les 17.26.42

https://practicaciencia.com/

El millor d’aquest site és que, més enllà de l’edat, pots triar les joguines pel caràcter de la criatura.  Específics per si són aventureres, creatives, o més aviat científiques…  També hi pots trobar components sols de manera que et permet complementar qualsevol joc en qualsevol moment… això és molt útil quan tens molt èxit en un regal de Nadal i conté peces petites.

Captura de pantalla 2017-12-12 a les 17.27.22

https://cienciayrobotica.es/

Ara que la robòtica s’ha incorporat en la vida dels meus menuts en l’àmbit escolar, visitar aquesta web pot ser tot un encert. Aquest portal permet trobar joguines de l’àmbit tecnològic que van des de impressores 3D fins a kits de Lego per a treballar la robòtica. També té un completíssim apartat de complements addicionals que seran molt útils tant si s’inicien en aquest món com si en són experts.

Captura de pantalla 2017-12-12 a les 17.28.04

https://www.laie.es/cosmocaixa

Si sou dels que us agrada comptar les passes i passejar per a fer les compres i gaudir de l’esperit nadalenc aquesta és la vostra proposta. Res millor que acostar-se fins el museu on la ciència s’exposa al màxim, el CosmoCaixa. Al peu de la muntanya del Tibidabo hi trobareu la llibreria i botiga del Museu de la Ciència de Barcelona on hi trobaràs des de llibres exclusius fins a objectes que molt tenen a veure amb les àrees temàtiques de l’espai. A més a més, hi pots trobar una secció dedicada als objectes i els jocs de ciència que faran les delícies dels més petits.

Avís legal / condicions d'ús