iN MUSEU. ALLÒ QUE NO ES VEU A PRIMERA VISTA

Dc.
22
Nov.

Ja pots reservar l’entrada a l’espai més privilegiat dels museus, les seves entranyes. Vols veure com es classifiquen i s’emmagatzemen les obres d’art? Vols veure com treballen els tallers de restauració? Saps què és un comissari d’art?

El dia 2 de desembre, l’Ajuntament de Barcelona vol treure partit del que no estem acostumats a veure quan anem de museus amb la primera edició de l’iN MUSEU. Una proposta que permet visitar els espais habitualment restringits al personal que hi treballa. Et permetrà conèixer de prop aquestes grans plataformes de difusió de la cultura i de conservació del nostre patrimoni, centres de divulgació del coneixement i de treball científic, espais de gaudi, participació i aprenentatge. I perquè et volen conèixer a tu, saber com els veus, qui els visita.

Participen en la primera edició de l’iN MUSEU el Museu d’Història de Barcelona (MUHBA), el Centre de col·leccions del MUHBA, El Born CCM, el Reial Monestir Santa Maria de Pedralbes, el Museu Frederic Marès, el Museu del Disseny de Barcelona, el Museu Etnològic de Barcelona, el Museu de Cultures del Món, el Castell de Montjuïc, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona i el Museu de la Música. Per accedir a les visites cal reservar-les a la web o inscriure-s’hi a les oficines de Tiquet Rambles al Palau de la Virreina (la Rambla, 99) a partir del 20 de novembre.

En família, sol o acompanyat, reserva’t el dia! El 2 de desembre: iN MUSEU.

inm

 

Avís legal / condicions d'ús