Jornada ‘Internet i les eines de social media en la comunicació de la ciència’

Dm.
18
Feb.

La jornada ‘Internet i les eines de social media en la comunicació de la ciència’, organitzada pel Govern, comptarà amb la presència del director de l’equip social news de la BBC, Mark Frankel, i de la directora de Producte i Continguts de Yahoo Espanya, Gabriela Bolognese

Experts internacionals en l’àmbit de les ‘social news’ debatran demà sobre les possibilitats que ofereixen internet i les xarxes socials per divulgar la ciència. La jornada ‘Internet i les eines de social media en la comunicació de la ciència’, organitzada pel Govern a través de la Secretaria d’Universitats i Recerca. L’acte, que s’emmarca en el marc de Social Medial Week Barcelona, tindrà un format dinàmic on, a banda dels ponents principals, hi participaran experts del món d’internet, científics, periodistes especialitzats i responsables de comunicació d’universitats i centres de recerca.

La jornada reunirà el següents ponents:

Mark Frankel. Director de l’equip social news de la BBC, que gestiona els comptes de Twitter, Facebook, Google+ i Instagram de la corporació. El compte principal a twitter de la BBC té més de 8 milions de seguidors.

Gabriela Bolognese. Directora de Producte i Continguts de Yahoo Espanya. Des de 2012, és l’encarregada de definir, desenvolupar i implementar els canals editorials i serveis de la companyia a l’Estat espanyol.

Ouali Benmeziane. Director i fundador de WebCongress. Ponent habitual en esdeveniments internacionals, en la seva carrera professional ha fundat 3 startups, realitzat 7 esdeveniments tecnològics i més de 40 conferències.

Javier Casares. Reconegut especialista en posicionament web i en tècniques per millorar el rendiment de pàgines web. Ha dirigit multitud de projectes a Internet i ha fundat diverses empreses tecnològiques.

Jordi Villà-Freixa. Director de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Vic i cofundador d’aScidea, SL, empresa que ofereix solucions innovadores per generar i analitzar de forma senzilla dades biològiques.

Coincidint amb la commemoració dels tres-cents anys dels fets de 1714, aquesta jornada s’inclou en la programació del Tricentenari. La commemoració, endegada per la Generalitat de Catalunya sota el lema “Érem.Som.Serem”, vol transcendir la perspectiva històrica i es presenta com una oportunitat per compartir espais de reflexió i de diàleg que permetin repensar de forma conjunta un projecte de futur”.

Imatge-Twitter

Avís legal / condicions d'ús