ACORD AMB EL GREMI D’HOTELERS DE BARCELONA PER PROMOCIONAR EL TURISME CIENTÍFIC

Dj.
03
Oct

Surt de Recerca per Catalunya, el portal de turisme científic de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), i el Gremi d’Hotels de Barcelona han signat un conveni de col·laboració per posar en valor la ciència que es pot gaudir obertament a Barcelona a nivell internacional.

El turisme científic té la missió de fer de la ciència i el coneixement una proposta de turisme amb valor afegit, novedós, singular, atractiu i actiu que permet la descentralització i la desestacionalització del turisme actual.

En aquest sentit, el Gremi d’Hotels de Barcelona, promocionarà la tecnologia i la recerca com a grans atractius turístics, donant visibilitat a grans centres de recerca, museus, empreses i fundacions de referència a Barcelona a nivell internacional a través del seu portal www.bcninspires.com, creant un espai específic per aquesta tipologia d’activitats.

Des de la seva creació, ara fa 4 anys, Surt de recerca per Catalunya té com a objectiu donar a conèixer les activitats d’oci d’interès científic que es desenvolupen arreu del territori. La demanda creixent ha fet que, per primera vegada, aquestes activitats es combinin en forma d’itineraris pensats per a fer una sortida de cap de setmana, s’ha situat com el portal de referència en aquest àmbit i ha aconseguit dibuixar un mapa dels actius de Catalunya en aquest àmbit.

L’any 2018, es van publicar 631 activitats, un 43% més respecte el període anterior, i va rebre més de 22000 visites. Aquest fet demostra un creixent interès tant per part dels organitzadors com de les famílies que veuen aquest turisme com una activitat d’oci perfecte per gaudir amb la mainada.

Avís legal / condicions d'ús