Xerrades divulgatives breus: recerca pel canvi


Dv.
27
novembre

“Vigila amb la bretxa! Les diferències de gènere en la competència digital”, a càrrec de Mireia Usart Rodríguez, investigadora del Departament de Pedagodia de la URV.

“Tenen alguna relació els medicaments per al colesterol i la COVID-19?”, a càrrec de Lluís Masana Marín, Unitat de Recerca de Lípids i Arteriosclerosi (URV-IISPV) i membre de la Xarxa d’Unitats de Lípids i Arteriosclerosi de Catalunya (XULA).

COVID-19 i la síndrome metabòlica”, a càrrec de Laia Bertan Ramos, investigadora del Grup de Recerca en malalties metabòliques associades a la insulin-resistència (URV -IISPV).

“Química click, Química verda”, a càrrec de Federico Guerrero Ruiz, investigador del Departament de Química Analítica i Química Orgànica de la URV.

“És segur l’aire que respirem a casa?”, a càrrec de Roser Esplugas Borràs, investigadora del Departament d’Enginyeria Química de la URV.

“Grans patacades de la ciència (i què n’hem aprés)”, a càrrec de David Llamrich Robert, porofessor associat al Departament de Bioquímica i Biotecnologia e la URV.

“Ni sexe ni amor: conseqüències del confinament en les relacions sexo-afectives”, a càrrec de Jordi Roca Girona, investigador del Departament d’Antropologia, Filosofia i Treball Social de la URV.

“Cuidar a persones grans i dependents en temps de la Covid-19”, a càrrec de Dolors Comas d’Argemir, investigadora del Departament d’Antropologia, Filosofia i Treball Social de la URV.

“Morir-se bé, una responsabilitat de tots”, a càrrec de Cristina Ferré Mas, Hospital Joan XXIII de Tarragona.

DATA: 27-11-2020
HORA: 18h
PREU: Gratuïta
RESERVA: Cal reserva prèvia
PÚBLIC: Públic general
Encara no s'ha concretat el lloc de l'esdeveniment

MÉS INFORMACIÓ: Online (ComCiència-URV)
CONTACTE: comciencia@urv.cat
Avís legal / condicions d'ús