Visita guiada al Centre de Recuperació d’Animals Marins


Ds.
22
juny

La visita al Centre de Rescat es realitza sempre guiada per un educador. Durant la visita es recorren les instal•lacions de la Fundació, i es visiten els diferents espais que es troben en el centre:

  • A l’Àrea d’Educació es transmet, mitjançant l’exposició A favor de la biodiversitat, un mar d’esperança, la problemàtica que afecta el medi marí i les espècies que l’habiten, amb un missatge optimista i esperançador ressaltant les accions locals que s’estan duent a terme per conservar aquestes espècies a tot el món.
  • A l’Àrea de Clínica es segueix un recorregut per l’edifici mostrant els equipaments dedicats a la clínica de les espècies marines i es coneixen als pacients que s’estan recuperant abans de ser alliberats al seu medi natural.

Es dedicarà un espai per parlar de taurons i exposar les principals amenaces d’aquests animals amb l’ajut de maquetes i recursos visuals.

** Si véns amb nens, recomanem la visita a partir dels 5 anys. Per a visites familiars amb nens de 0-4 anys consulta altres activitats que oferim.

DATA: 22-06-2024
HORA: 10.00 h i a les 12.00 h
PREU: General 8.50 € | Reduïda 5.50 € | menors de 4 anys gratuïta
RESERVA: Cal reserva prèvia
PÚBLIC: Public familiar
ADREÇA: CRAM - PASSEIG DE LA PLATJA 28-30 , 08820 – EL PRAT DE LLOBREGAT – BARCELONA
LOCALITAT: El Prat del Llobregat
CONTACTE: 93 10 10 170

Avís legal / condicions d'ús