Vine a la Festa de la Pela del Suro a Llofriu

21
juliol

La festa, és una proposta de lleure i difusió que té el seu punt de partida en una activitat tradicional, poc coneguda, i arrelada al territori: la pela del suro. Al seu voltant, es proposen tota una sèrie d’activitats que optimitzen l’ús dels recursos potencials disponibles a la zona interrelacionant els sectors industrial, cultural, turístic, la resta de la comunitat i el seu patrimoni cultural i natural.

L’activitat central, la pela del suro, es realitza al matí i a la tarda en un bosc de les Gavarres, proper al nucli de Llofriu, durant la segona quinzena de juny. La resta d’activitats s’allarguen durant tot el dia, amb ofertes diverses destinades a tots els públics.

La indústria surera ha estat, des de fa molts anys, la principal activitat industrial de Palafrugell. Amb el temps, el sector terciari ha anat prenent protagonisme a la indústria; malgrat tot, a Palafrugell, la indústria surera encara és viva. La festa de la pela ens posa a l’abast la tradició industrial, tant a les persones més grans que hi varen participar, com als més petits que coneixeran les seves arrels.

DATA: 21-07-2018
HORA: 10h
PREU: 4 €
RESERVA: Cal reserva prèvia
PÚBLIC: Públic General
ADREÇA: Festa de la Pela del Suro a Llofriu - Llofriu
LOCALITAT: 17124 Palafrugell
CONTACTE: 972 30 78 25
Avís legal / condicions d'ús