Vine a conèixer el Gaudí Innovador al Gaudí Centre de Reus


Ds.
16
març

L’home. L’obra. L’enigma. Conèixer en profunditat el geni i l’obra de l’home que es va avançar al seu temps i va ser capaç de transformar les seves idees i pensaments en una arquitectura genial. Però també és descobrir amb enginys i maquetes interactives les formes gaudinianes i una nova manera de jugar amb l’espai i organitzar la llum, l’aire i l’aigua. Ens són revelats els enigmes i els aspectes inèdits i misteriosos de la seva arquitectura.

“La maqueta funicular”

Admira una de les aportacions tecnològiques més importants de Gaudí. La creació de l’espai contra la gravetat mostrada de manera empírica i extraordinàriament precisa en l’experiment previ, a la Colònia Güell, per fer la seva gran obra mestra: la Sagrada Família.

“Les formes de Gaudí”

Descobreix la infinitat de tractament de formes geomètriques i la inspiració dels elements de la natura que Gaudí va convertir en el seu estil propi.

“Els enigmes gaudinians”

Descobreix els misteris d’una arquitectura enigmàtica.

“L’obrador”

Fes un viatge al passat i entra a l’espai de treball de Gaudí, situat al temple de la Sagrada Família, que va acabar sent casa sseva en els darrers ants de la seva vida, dedicada a la creació i a la seva obra.

“La Sagrada Família 1882-2026?”

Observa l’evolució cronològica detallada de la construcció del Temple de la Sagrada Família, des de la col.locació de la primera pedra, l’any 1882, fins al moment que es preveu que la gran obra de Gaudí estigui finalitzada, cap al 2026.

DATA: 16-03-2019
HORA: de 10 a 14 h i de 16 a 19 h
PREU: 9€ adults | entrada gratuïta menors de 8 anys
RESERVA: No cal reserva prèvia
PÚBLIC: Públic curiós
ADREÇA: GAUDÍ CENTRE REUS - Plaça del Mercadal, 3
LOCALITAT: Reus
CONTACTE: 977 010 670 · infoturisme@reus.cat
Avís legal / condicions d'ús