Vine a conèixer el Bosc Inundat


Ds.
21
octubre

El Bosc Inundat t’ofereix l’oportunitat de submergir-te en aquest ecosistema on habita el 50 % de la biodiversitat del planeta.

En aquest tros de selva tropical de mil metres quadrats podràs descobrir algunes de les espècies més representatives de l’Amazones: caimans, formigues, boes, peixos, ocells tropicals i plantes.

El Bosc Inundat representa un fragment de la selva amazònica brasilera, un ric i fràgil ecosistema que conté autèntics tresors mediambientals i científics. Quan hi entris, trobaràs col·leccions d’insectes i llavors d’aquesta zona, i una sèrie d’il·lustracions, manuscrits i recursos multimèdia que et donaran pistes per comprendre el més important d’aquest complex i sorprenent ecosistema.

Frondós, càlid i molt poblat: en aquest trosset de selva, hi viu un centenar d’espècies, entre plantes, invertebrats, peixos, amfibis, rèptils, aus i mamífers. A l’interior podràs observar les formigues talladores de fulles, sentiràs com piula l’ocell sol i contemplaràs com neden el capibara i el caiman entre la vegetació, en un ambient en el qual cada quinze minuts cau una pluja tropical.

DATA: 21-10-2023
HORA: De 10 a 20h
PREU: Activitat gratuïta amb l'entrada al museu 6€ | 4 € entrada reduïda
RESERVA: No cal reserva prèvia
PÚBLIC: Públic familiar
ADREÇA: Cosmocaixa - Isaac Newton, 26
LOCALITAT: Barcelona
CONTACTE: 932 126 050 icosmocaixa@magmacultura.com

Avís legal / condicions d'ús