Viatge al Centre d’Observació de l’Univers


Ds.
25
juliol

Montsec

Voleu veure l’univers com mai no l’heu vist? Doncs al Montsec això és possible. El Centre d’Observació de l’Univers és un gran multiespai lúdic dedicat a la docència i divulgació de l’astronomia i la geologia a Catalunya. El COU, que es troba situat al municipi d’Àger, a la comarca de La Noguera, és un nexe d’unió entre el públic i el coneixement científic, acostant el visitant a l’apassionant món de la ciència i al descobriment de l’entorn del Montsec.

El Centre d’Observació de l’Univers consta de tres estructures principals: l’edifici central, on hi ha la recepció i administració, l’exposició permanent, les aules taller, l’aula d’informàtica i altres serveis; l’Ull del Montsec: una instal·lació única a tot l’Estat, alhora planetari digital multimèdia i plataforma per a l’observació del cel en directe; i el Parc de Telescopis: l’espai reservat a l’observació del firmament, tant nocturn com diürn.

Al COU hi podeu fer visites familiars diürnes o nocturnes que tenen un durada de dues hores aproximadament. L’entrada per als menors de 5 anys i socis del Club Super3 és gratuïta. L’horari de les visites fins al 7 de setembre és dimarts, de 18h a 2h i de de dimecres a diumenge de 11h a 14h i de 18h a 2h (dilluns tancat).

L’horari és:

De dimecres a diumenge, d’11h a 14h i de 18h a 2h

Dimarts, de 18h a 2h de la matinada

Dilluns TANCAT

 

 

DATA: 25-07-2015
HORA: 11.00 a 14.00 i de 18.00 a 02.00
PREU: De 6,5 euros (visita diürna) a 10 euros (visita nocturna). Menors de 5 anys gratuït.
RESERVA: No cal
PÚBLIC: Totes les edats
ADREÇA: - Centre d'Observació de l'Univers. Camí de coll d'Ares s/n
LOCALITAT: Àger
Avís legal / condicions d'ús