Micos. Una història de primats


Ds.
26
setembre

Des dels grans goril·les fins als diminuts lèmurs ratolí, tots som primats.

Descobreix el nostre parentiu amb els altres primats i esbrina de quina manera les diferents espècies s’han adaptat a sobreviure en una gran diversitat d’hàbitats. Aprèn com mengen, es mouen, es comuniquen i sobreviuen els primats en un entorn en canvi constant.

Al món, ja som més de 7.000 milions d’éssers humans i les nostres activitats posen la major part dels nostres parents més propers en un risc d’extinció creixent. Actuem conjuntament per tractar de salvar-los abans no sigui massa tard!

L’exposició

L’exposició presenta 60 espectaculars espècimens naturalitzats creats per especialistes dels National Museums Scotland i una gran quantitat d’interactius, pel·lícules, models i fotografies.

El públic visitant podrà descobrir com es mouen i es comuniquen els diferents primats, com han desenvolupat eines per obtenir aliments i els seus complexos sistemes socials. L’exposició també examina la relació entre els éssers humans i els primats, incloses les formes en què moltes espècies estan en perill d’extinció a causa de l’impacte de la pèrdua d’hàbitat i la caça.

DATA: 26-09-2020
HORA: d'11 a 20h
PREU: 6,5 € | 4,50 € (entrada reduïda)
RESERVA: No cal reserva prèvia
PÚBLIC: Públic familiar
ADREÇA: Museu de Ciències Naturals de Barcelona - Plaça Leonardo da Vinci, 4-5 Parc del Fòrum. 08019 Barcelona
LOCALITAT: Barcelona
CONTACTE: 932562220 | activmuseuciencies@bcn.cat
Avís legal / condicions d'ús