TERRY VIRTS: L’EXPLORACIÓ HUMANA DE MART


Dj.
28
setembre

Mart és objecte d’investigació científica des de fa dècades. Mitjançant missions robòtiques com la que va dur a terme el Mars Rover Curiosity, hem obtingut informació crucial sobre la seva geologia, la seva atmosfera i la història de l’aigua que alberga. Són dades essencials per entendre l’habitabilitat passada i present del planeta vermell i avaluar els reptes que afrontarien futures missions tripulades.

Per avançar en l’exploració humana de Mart, un dels desafiaments més ambiciosos de l’exploració espacial, serà clau la missió Artemisa de la NASA. I quin n’és l’objectiu? Portar una altra vegada l’ésser humà a la Lluna, ja que el nostre satèl·lit natural ofereix una plataforma de proves propera i segura per desenvolupar tecnologies que seran fonamentals de cara a complexes missions cap al planeta vermell. En aquesta conferència, el coronel Terry Virts, exastronauta de la NASA, parlarà sobre els desafiaments i les oportunitats que representa aquest programa tan emocionant, i explicarà què han trobat els robots i com la missió Artemisa de la NASA podria ser un preparatori per a un futur viatge a Mart.

A càrrec de:

Terry Virts, exastronauta de la NASA. Llicenciat en Ciències Matemàtiques per la United States Air Force Academy, màster en Ciències Aeronàutiques per l’Embry-Riddle Aeronautical University, coronel de les Forces Aèries dels EUA, divulgador i autor de National Geographic.

DATA: 28-09-2023
HORA: 19 h
PREU: 6 €
RESERVA: Cal reserva prèvia
PÚBLIC: Públic general
ADREÇA: Cosmocaixa - Isaac Newton, 26
LOCALITAT: Barcelona
CONTACTE: 932 126 050 icosmocaixa@magmacultura.com

Avís legal / condicions d'ús