Snorkel botànic


Dc.
17
agost

El Jardí Botànic Marimurtra no s’acaba en els seus espectaculars penya-segats i la vida vegetal continua cap a sota l’aigua amb tanta exuberància i esplendor com ho fa per sobre.
Amb aquesta visita guiada descobrirem el món marí i, especialment, el de les algues: com distingir-les, classificar-les i veure’n el seu extraordinari valor.
Una visita per fer en família descobrint la vida de sota el mar i gaudint d’una manera diferent del Jardí Botànic Marimurtra i del nostre meravellós mar Mediterrani.
De 09:30 am – 11.30 am

Informació important per a la reserva:

  • En el moment de fer la reserva, assegureu-vos que trieu correctament la data a través del menú ‘Data de l’activitat’.
  • L’activitat NO inclou el material necessari per fer-la: màscara, tub, neoprè i aletes. Si us cal aquest material, heu d’omplir el següent formulari (ompliu un formulari diferent per cada assistent a l’activitat). És molt important que hi poseu el número de la comanda que rebreu per correu electrònic en completar el procés de compra.
  • Per fer l’activitat cal tenir nocions bàsiques de natació.
  • L’activitat la realitzaran guies experimentats que proporcionaran tota mena de material de protecció i seguretat.
  • El dia de l’activitat no es guardaran motxilles o bosses. Només efectes personals com el mòbil o les claus en una caixa petita vigilada pels socorristes de la cala sant Francesc.
DATA: 17-08-2022
HORA: 9:15h
PREU: 18€
RESERVA: Cal reserva prèvia
PÚBLIC: Públic general
ADREÇA: Cala Sant Francesc (Blanes) - Passeig Bitácora, s/n, 17300 Blanes, Girona
LOCALITAT: Blanes
CONTACTE: 670 293 265 (Xatrac)

Avís legal / condicions d'ús