QUÈ ENS DIU LA CIÈNCIA DELS ALIMENTS QUE MENGEM

14
novembre

A càrrec de la Dra. Magda Faijes, Doctora en Química. Professora d’IQS. Dpt. de Bioenginyeria d’IQS School of Engineering.

Els consumidors estem contínuament bombardejats per notícies d’aliments amb nous ingredients i noves funcions: omega 3, soja, fibra, calci o bífidus. Sota un format de conferència, en la xerrada de la Dra. Faijes s’analitzarà com la ciència permet desenvolupar aquests aliments per tal que, a més de nodrir i satisfer els sentits, ens aportin aspectes positius a la nostra salut, i com, també, permet que els consumidors tinguem criteri per a ser lliures i crítics a l’hora d’escollir.

DATA: 14-11-2018
HORA: De 16 a 17 h
PREU: Activitat gratuïta
RESERVA: Cal reserva prèvia
PÚBLIC: Públic jove
ADREÇA: Institut Químic de Sarrià - VIA AUGUSTA, 390
LOCALITAT: Barcelona
CONTACTE: 932672020 / comunicacioiqs@iqs.edu
Avís legal / condicions d'ús