Planetari Bombolla

10
novembre

El Planetari Bombolla és un espai perfecte per a despertar la curiositat sobre l’univers. Aquí, els nens podran gaudir del seu primer contacte amb el món de l’astronomia sense necessitat de fer-ho de nit i amb l’ajuda d’un educador que els guiarà en tot moment.

El Sol, la Lluna, els estels, els planetes… formen part del dia a dia dels nens, i susciten entre ells una gran curiositat i interès. Al Planetari Bombolla es pretén apropar el món de l’astronomia als més petits d’una manera rigorosa i motivadora, a un espai especialment dissenyat per a reproduir la màgia de l’observació del cel.

Sobre una cúpula, podran veure el firmament tal com el podem observar des de la Terra. A la sala, mitjançant una maqueta del Sol, la Terra i la Lluna i reproduccions a escala dels planetes, entendran els moviments bàsics de la Terra i de la Lluna, i descobriran les principals característiques dels diferents planetes del nostre sistema solar.

Mitjançant la maqueta Sol-Terra-Lluna i l’observació dels seus moviments, podran interpretar el cicle de dia i nit, les fases de la Lluna, les estacions i els eclipses. Comparant els planetes mitjançant representacions a escala, podran descobrir les principals característiques d’aquests i, a partir de la recreació del cel nocturn visible des de la nostra latitud, aprendran a reconèixer algunes constel·lacions i a prendre consciència del moviment aparent dels astres pel cel.

 

DATA: 10-11-2018
HORA: 10:30 h, 12 h, 17 h
PREU: 4€ entrada general, 50% clients Caixabanc
RESERVA: Cal reserva prèvia
PÚBLIC: Públic familiar
ADREÇA: Cosmocaixa - C/ Isaac Newton, 26
LOCALITAT: 08022 Barcelona
CONTACTE: 93 212 60 50 / icosmocaixa@magmacultura.net
Avís legal / condicions d'ús