L’espectacle del vol dels grans rapinyaires


Dg.
08
agost

El Cim d’Àligues, a Sant Feliu de Codines, és un centre especialitzat en aus rapinyaires i voltors on donen a conèixer al públic les característiques i peculiaritats d’aquests magnífics ocells. Les dues activitats principals de  Cim d’Àligues són les visites comentades que s’imparteixen a la zona dels aviaris, i els vols en llibertat que es desenvolupen en un mirador natural.

La visita guiada, consisteix en una explicació d’uns 30 min. per la zona dels aviaris. Aquí l’objectiu és introduir conceptes generals sobre aquestes aus, tals com tipus d’alimentació , comportament, espècies autòctones, hàbitats que ocupen, etc.

L’altra activitat, la sessió de vol, té una durada aproximada de 45 minuts.  L’experiència de veure’ls a poca distància permet un bon coneixement d’aquests animals. Situats en unes grades a l’aire lliure, dalt d’una cinglera, els podreu observar de ben aprop: fent vols de puny a puny dels cuidadors, volant per sobre els nostres caps, o bé allunyant-se cap a la vall que ens queda al davant. Tot això s’esdevé acompanyat d’una explicació, que destaca les diferències entre les espècies.

El vol en llibertat sense necessitat de fugir és possible perque aquestes aus han nascut en captivitat i des de petites han estat en contacte amb persones. L’entrada al recinte, inclou assistir a la visita guiada i a la sessió de vol. El recinte disposa d’un petit bosquet per passejar, àrees de picnic i restaurant.

Els caps de setmana i festius, amb la mateixa entrada, poden gaudir de les dues sessions de vol i visites guiades (matí i tarda), que són diferents entre sí. En cas de pluja, els ocells no surten a volar.

DATA: 08-08-2021
HORA: 13.00 h | 17:00 h
PREU: 15 euros adult; 10 euros menors de 3 a 15 anys
RESERVA: No cal
PÚBLIC: Totes les edats
ADREÇA: Cim d'àligues - Paratge del Pi Solitari, s/n 08182
LOCALITAT: Sant Feliu de Codines
CONTACTE: 93 866 26 48

Avís legal / condicions d'ús