Lab Math


Ds.
04
novembre

A tots ens agraden les endevinalles, els puzles i els laberints. A la Sala Univers trobaràs un espai dedicat per complet a les matemàtiques. Entra i descobreix el teu interior matemàtic!

El Lab Math et proposa jocs, puzles, laberints, endevinalles i tota mena de reptes perquè posis en marxa el teu costat positiu, lògic i creatiu. Descobriràs com les matemàtiques serveixen per resoldre problemes molt diversos, de manera que són una actitud de vida!

Inspirat per l’esperit de Lewis Carroll i Martin Gardner i la seva afició als jocs matemàtics i a la divulgació d’aquesta ciència, a Lab Math els nombres i les formes demostraran la seva capacitat seductora i la seva sorprenent relació amb la solució dels problemes més diversos.

 

MATEMÀTIQUES, NATURA, ART

Al Museu de la Ciència CosmoCaixa les matemàtiques sempre han estat presents i, ara, hem aprofitat l’oportunitat per dedicar-los un àmbit especialment centrat a mostrar la relació entre matemàtiques i natura, dins de la Sala Univers, que proposa una infinitat de recorreguts a través de la física, l’evolució, la complexitat, el llenguatge i les fronteres del coneixement.

DATA: 04-11-2023
HORA: De 10 a 20 h
PREU: Activitat gratuïta amb l'entrada al museu 6€ | 4 € entrada reduïda
RESERVA: Cal reserva prèvia
PÚBLIC: Públic familiar
ADREÇA: Cosmocaixa - Isaac Newton, 26
LOCALITAT: Barcelona
CONTACTE: 932 126 050 icosmocaixa@magmacultura.com

Avís legal / condicions d'ús