LA MÀGIA DE LA QUÍMICA

13
novembre

A càrrec del Dr. Santi Nonell, Dr. Enginyer Químic. Professor Catedràtic al Dpt. De Química Analítica i Aplicada, IQS School of Engineering.

Les molècules formen part de la vida. Quan mengem, quan bevem, quan respirem, quan ens vestim… tot es ple de molècules i totes aquestes activitats només són possibles gràcies a les molècules. Estem fets de molècules

La Química és la ciència que estudia les molècules. Saber Química ens permet gaudir de l’espectacle de la Natura de manera única, profunda, amb els ulls de la comprensió des de la perspectiva molecular. Des dels colors d’una posta de sol fins als medicaments que ens guareixen quan estem malalts, passant pel efectes del canvi climàtic o l’aire que respirem. Tot són molècules. TOT ÉS QUÍMICA!

Aquesta trobada ens acostarà a la Química i ens ajudarà a comprendre que les molècules es troben a l’arrel de les fascinants meravelles que ens envolten diàriament. Cremarem sense cremar, refredarem el fred, farem visible l’invisible i invisible el visible.. i algunes sorpreses més. No hi faltaran llums ni catacracs.

DATA: 13-11-2018
HORA: De 16 a 17 h
PREU: Activitat gratuïta
RESERVA: Cal reserva prèvia
PÚBLIC: Públic jove
ADREÇA: Institut Químic de Sarrià - VIA AUGUSTA, 390
LOCALITAT: 08017 Barcelona
CONTACTE: 932672020 / comunicacioiqs@iqs.edu
Avís legal / condicions d'ús