KOSMOS. TRIBUT A KARL SAGAN


Ds.
15
juny

KOSMOS és un espectacle d’astronomia en català, un tribut a la mítica sèrie Cosmos, de Carl Sagan. Una experiència immersiva única a Catalunya que ens transportarà als confins de l’univers per retornar al cel fosc de Prades, on observarem amb telescopis de gran diàmetre i ens deixarem guiar pel seu cel i les històries de mitologia que s’hi amaguen.

Espectacle recomanat per majors de 12 anys.

Pensat per al públic jove i adult aquest espectacle ens ofereix un recorregut per l’univers i es composa de dues parts separades per una pausa:

La primera part, dins la Sala Hypatia, és un viatge cap a l’univers profund. El farem dins la nostra nau, envoltants d’atmòsferes sonores, de llum i imatges que ens faran reviure moments clau de la història de l’astronomia parlarem d’actualitat científica en un format fresc i divertit. Dins el Planetari gaudirem de les més espectaculars produccions i simulacions de l’univers comentades en directe pels nostres Guies Starlight.
La segona part, quan ja sigui fosc, la farem des del Mirador Astronòmic de Sant Roc, un entorn de gran bellesa, estirats en unes còmodes tumbones per a una visió del cel de 360º. Aquesta segona part tracta d’una descoberta del cel fosc de Prades amb observació amb telescopis de gran diàmetre i una interpretació del cel que consta d’un recorregut comentat i guiat amb làser verd per les constel·lacions i la seva mitologia.
Direcció: Aleix Roig

Direcció artística: Gerard Marsal

Música: Gerard Marsal

Llum i so: Pau Vila

Escenografia: Mizar Xperience

Producció: Parc Astronòmic Muntanyes de Prades

Idioma: català (consultar calendari)

Durada: 2h30′ en total

Menors de 2 anys gratuït mostrant DNI o llibre de família.

DATA: 15-06-2024
HORA: 21 h
PREU: De 17 € a 22€
RESERVA: Cal reserva prèvia
PÚBLIC: Public familiar
ADREÇA: Parc astronòmic de les muntanyes de Prades - C/ Muralla 5, 43364 Prades. Tarragona
LOCALITAT: Prades
CONTACTE: +34 663 075 962 info@parcastronomicprades.cat

Avís legal / condicions d'ús