KOSMOS


Ds.
27
maig

KOSMOS és un espectacle d’astronomia, un tribut a la mítica sèrie Cosmos, de Carl Sagan. Una experiència immersiva única a Catalunya que ens transportarà als confins de l’univers per retornar al cel fosc de Prades, on observarem amb telescopis de gran diàmetre i ens deixarem guiar pel seu cel i les històries de mitologia que s’hi amaguen.

Espectacle recomanat per majors de 8-10 anys.

Pensat per al públic jove i adult aquest espectacle ens ofereix un recorregut per l’univers  i es composa de dues parts separades per una pausa:

  • La primera part, dins la Sala Hypatia, és un viatge cap a l’univers profund. El farem dins la nostra nau, envoltants d’atmòsferes sonores, de llum i imatges que ens faran reviure moments clau de la història de l’astronomia  parlarem d’actualitat científica en un format fresc i divertit. Dins el Planetari gaudirem de les més espectaculars produccions i simulacions de l’univers comentades en directe pels nostres Guies Starlight.
  • La segona part, quan ja sigui fosc, la farem des del Mirador Astronòmic de Sant Roc, un entorn de gran bellesa, estirats en unes còmodes tumbones per a una visió del cel de 360º. Aquesta segona part tracta d’una descoberta del cel fosc de Prades amb observació amb telescopis de gran diàmetre i una interpretació del cel que consta d’un recorregut comentat i guiat amb làser verd per les constel·lacions i la seva mitologia.
DATA: 27-05-2023
HORA: 21:30 h
PREU: De 8,00€ – 19,90€
RESERVA: Cal reserva prèvia
PÚBLIC: Públic familiar
ADREÇA: Parc Astronòmic de Prades - C/ Muralla 5, 43364 Prades. Tarragona
LOCALITAT: Prades
CONTACTE: 663 075 962 / info@parcastronomicprades.cat

Avís legal / condicions d'ús