Jornada de Neteja ALEGRE Serra de Galliners : “Clean up Europe”

11
novembre

El pròxim diumenge 11 de novembre es portarà a terme una jornada de recollida de residus. “La Jornada de neteja ALEGRE Serra de Galliners”.  Organitzada per Sant Quirze Natura amb el suport de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i la Unió Excursionista de Sabadell (UES).
Aquesta activitat s’emmarca en l’acció comuna que es realitza a tota Europa “Let’s Clean Up Europe. Jornada Europea de Neteja d’Espais Públics” per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.
Aquestes jornades populars es porten a terme en l’àmbit Europeu en el mes de maig. Tanmateix, aquesta activitat a Sant Quirze del Vallès es realitza en el mes de novembre per no destorbar la fauna de la Serra en plena època de nidificació i cria.
La jornada del diumenge consistirà en la recollida de residus per grups de persones organitzades i també per totes aquelles persones que vulguin col·laborar individualment.
Per a la recollida de residus tindrem un plànol amb propostes en diversos punts i les persones podran escollir el lloc o el punt concret.
Es marcaran les zones que s’han netejat supervisades amb un cartell testimonial.
Per la cloenda de la jornada hi haurà un aperitiu musical amb el grup Bufanúvols, danses populars i un Photocall de record. I a més … hi haurà activitats i sorpreses per petits i grans !!!
Una vegada finalitzada la jornada la brigada de l’ajuntament passarà a recollir les borses d’escombraries.

Cal portar: Calçat esportiu, aigua, esmorzar i guants protectors.
Dificultat: Baixa. Adreçada a totes les edats.

DATA: 11-11-2018
HORA: A les 9:30 h.
PREU: Activitat gratuïta
RESERVA: Cal reserva prèvia
PÚBLIC: Públic general
ADREÇA: Sant Quirze del Vallès Natura - 2 punts de trobada: Parc de Can Feliu (Sant Quirze del Vallès) i Plaça Maragall (davant Centre Civic de Bellaterra)
LOCALITAT: 08192 Sant Quirze del Vallès
CONTACTE: sqvnatura@gmail.com
Avís legal / condicions d'ús