EL SOMNI DE VOLAR


Dg.
16
desembre

Vols esbrinar com l’ésser humà va conquerir l’art de volar? Vine al Planetari de CosmoCaixa i experimenta l’aventura de la mà dels inventors més importants de la història.

El somni de volar és un programa de cinema immersiu en 3D que narra la conquesta d’un somni llargament anhelat per la humanitat: els misteris del vol convertits en una autèntica obra d’art!

Aquest relata la commovedora història d’un somni que la humanitat va perseguir durant molt de temps i que va acabar fent realitat: volar com els ocells. Però aquest programa de cinema immersiu en 3D  és molt més que un simple relat sobre la història de l’aviació. La combinació d’imatges espectaculars, una música emotiva i una narrativa poètica fan que El somni de volar sigui, sobretot, una autèntica obra d’art.

Esbrinar com l’ésser humà ha anat descobrint els misteris del vol al llarg del temps és el fil argumental d’aquesta peça cinematogràfica filmada en 3D. Inspirant-se en la naturalesa, grans inventors com Leonardo da Vinci, els germans Montgolfier o els germans Wright van aconseguir, després de molta perseverança, dotar d’ales l’ésser humà, que avui solca els cels de la Terra en tota mena d’aeronaus i és capaç d’enviar sondes i naus espacials a les profunditats del cosmos.

DATA: 16-12-2018
HORA: A les 14 h
PREU: 5€; -50% per a clients Caixabanc.
RESERVA: Cal reserva prèvia
PÚBLIC: Públic familiar
ADREÇA: CosmoCaixa - C/ Isaac Newton, 26
LOCALITAT: 08022 Barcelona
CONTACTE: 93 212 60 50 / icosmocaixa@magmacultura.net
Avís legal / condicions d'ús