EL PRIMER HOME A LA LLUNA. ESPANYA HO VA FER POSSIBLE


Dc.
06
maig

Sabies que el primer lloc on es van sentir les primeres frases pronunciades per l’astronauta Neil Armstrong des de la Lluna va ser a l’Estació Espacial de Robledo de Chavela (Madrid)?

Pocs conciutadans són coneixedors de la vital aportació espanyola a la conquesta de l’espai exterior, coronada fa mig segle amb l’arribada de l’home a la Lluna. No hi ha ningú millor que José Manuel Grandela per explicar-nos els aspectes menys coneguts de les missions espacials, les experiències i les anècdotes que va viure durant la seva participació en les missions Apollo, ja que ha participat durant quatre dècades en tots els programes tripulats de la NASA i en mig centenar de programes orbitals i interplanetaris. Ens explicarà algunes de les seves pròpies vivències, perquè va tenir el privilegi i l’honor de participar personalment i professionalment en els vols lunars del programa Apollo, que ara commemorem.

A càrrec de José Manuel Grandela Durán, enginyer tècnic de telecomunicacions. Exenginyer controlador de Naus Espacials (INTA-NASA). Va participar durant quatre dècades en tots els programes de la NASA. Autor de deu llibres i de més de cinc-cents articles sobre temes relacionats amb l’espai.

DATA: 06-05-2020
HORA: 19h
PREU: 6 € | 50% dte. Clients Caixabank
RESERVA: Cal inscripció prèvia
PÚBLIC: Públic general
ADREÇA: Caixaforum Girona - Carrer dels Ciutadans, 19, 17004 Girona
LOCALITAT: Girona
CONTACTE: 972 20 98 36
Avís legal / condicions d'ús