Dinosaures de la Patagonia


Dj.
26
octubre

La Patagònia ha proporcionat el millor registre de dinosaures de l’hemisferi sud. Aquí, els paleontòlegs, llegint a les roques, han desvelat històries fascinants del passat.

La història de la Terra està escrita a les roques, i els paleontòlegs es passen una gran part de les seves vides aprenent a llegir aquestes històries del passat natural del planeta. Els dies intensos en les campanyes paleontològiques estan plens de desafiaments, emocions i descobriments. Però, quan se’n va el sol, l’equip es reuneix al voltant de la foguera per fer un àpat reconfortant, xerrar o revisar les notes i les fotos que han fet durant el dia. De vegades fins i tot celebren amb emoció alguna gran troballa.

“Dinosaures de la Patagònia” és un recorregut per la feina dels paleontòlegs que ens descobreix com funciona la ciència i com reconstrueixen el passat els paleontòlegs, i també ens presenta les rèpliques dels esquelets dels dinosaures més importants trobats en aquest territori i els fòssils originals. L’estrella de l’exposició és una rèplica d’un exemplar de Patagotitan mayorum, de trenta metres de longitud. Un tità de la Patagònia que no deixarà ningú indiferent.

DATA: 26-10-2023
HORA: De 10 a 20 h
PREU: Activitat gratuïta amb l'entrada al museu 6€ | 4 € entrada reduïda
RESERVA: Cal reserva prèvia
PÚBLIC: Públic familiar
ADREÇA: Cosmocaixa - Isaac Newton, 26
LOCALITAT: Barcelona
CONTACTE: 932 126 050 icosmocaixa@magmacultura.com

Avís legal / condicions d'ús