COSMONITS 2020


Dj.
02
juliol

Aquest estiu tornen les CosmoNits. Ampliem sessions per garantir que aquest estiu no et quedis sense cinema a l’aire lliure! Cada dijous durant els mesos de juliol i agost podràs gaudir del millor cinema de ciència-ficció a l’aire lliure a CosmoCaixa. Les CosmoNits 2020 tractaran sobre temes tan apassionants com ara les transformacions del cos, les manipulacions del cervell, el cos i la tecnologia, els cíborgs i les realitats múltiples.

Projectarem les pel·lícules següents: Gattaca¡Olvídate de mí!Spider-Man: un nuevo universoLa moscaPróximaEl viaje de Chihiro Blade Runner 2049Parque Jurásico i Donnie Darko. Cada dijous, des del 2 de juliol fins al 27 d’agost, el cinema de ciència-ficció serà el nostre protagonista.

L’entrada a les CosmoNits inclou l’entrada al museu, a l’exposició temporal i a la pel·lícula.

En aquesta sisena edició, i per tal de complir els protocols de seguretat implantats arran de la pandèmia, el públic accedirà a les sessions de manera individual o en grups de persones convivents mantenint sempre les distàncies i complint les mesures generals establertes al centre per garantir la seguretat. La disposició de les gandules garantirà les distàncies, el confort i la seguretat dels assistents.

DATA: 02-07-2020
HORA: 22h
PREU: 6€ (50% dte. Clients Caixabank)
RESERVA: Cal reserva prèvia
PÚBLIC: Públic general
ADREÇA: Cosmocaixa - Isaac Newton, 26, 08022 Barcelona
LOCALITAT: Barcelona
CONTACTE: 932 126 050 icosmocaixa@magmacultura.com

Avís legal / condicions d'ús