Conferència “Protecció de la identitat digital i reputació online a la xarxa” de Selva Orejón


Dj.
11
juliol

Terrassa Universitària i el mNACTEC organitzen el dijous 11 de juliol la conferència “Protecció de la identitat digital i reputació online a la xarxa: Ciberseguretat i privacitat aplicada al dia a dia empresarial”, a càrrec de Selva Orejón, directora executiva i fundadora onBRANDING i BrandCare.

El canvi de paradigma en els sistemes de comunicació en la forma de relacionar-nos ha variat la nostra percepció de la privacitat. Es curiós com, fins i tot quan sabem que la privacitat i la intimitat és quelcom que l’ús de les tecnologies no pot garantir, ens resistim a creure que no passa res per pujar imatges, per tenir la mateixa contrasenya a tots els dispositius i xarxes socials. No acabem de percebre el perill que comporta deixar en mans de tercers la nostra identitat digital. I, tot sovint, quan ens adonem que ja no tenim el control de les nostres dades, ens pensem que estem indefensos.

A Internet no «tot val», ni «es pot fer tot», ni «tot és el mateix». Es pot, i de vegades cal, retirar contingut nociu abocat a les xarxes sobre persones físiques i també sobre les empreses.

DATA: 11-07-2019
HORA: A les 18:30 h
PREU: Activitat gratuïta
RESERVA: No cal reserva prèvia
PÚBLIC: Públic general
ADREÇA: Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya - Rambla d'Ègara, 270
LOCALITAT: Terrassa
CONTACTE: 93 736 89 66
Avís legal / condicions d'ús