CLIK

08
desembre

El taller Clik ofereix als més petits l’oportunitat de gaudir dels descobriments científics a través del joc i l’observació. Gràcies a la tasca d’un educador especialitzat de CosmoCaixa i un acompanyant, els infants d’entre 3 i 6 anys podran experimentar amb una infinitat d’objectes en un espai especialment dissenyat per a ells.

Miralls, lupes, remolins d’aigua i vaixells que no s’enfonsen, màquines que ens permeten aixecar tres vegades el nostre pes, estris per fer bombolles de sabó, mecanismes per fer música o notar la força del vent… al taller Clik els més petits fan els seus primers passos en el món de la ciència, fet que serà clau per a una futura comprensió de la realitat i del mètode científic.

Aprendre a través del joc i la diversió mitjançant enigmes, preguntes i jocs és la base fonamental d’un dels llocs preferits dels més petits dins de CosmoCaixa, la sala Clik, on gaudeixen experimentant. En aquest espai viuran les seves primeres aproximacions a la ciència guiats en tot moment per un educador del centre.

A l’espai del taller Clik, els joves científics, potser futurs genis del demà, podran observar, investigar i experimentar dins d’un espai on tot cobra vida i els propis instruments es transformen en jocs interactius. Música, vent, aigua… una infinitat d’elements per assegurar una experiència inoblidable per als cinc sentits.

DATA: 08-12-2018
HORA: A les 11 h
PREU: 4€ entrada general, 50% clients Caixabanc
RESERVA: Cal reserva prèvia
PÚBLIC: Públic familiar
ADREÇA: Cosmocaixa - C/ Isaac Newton, 26
LOCALITAT: 08022 Barcelona
CONTACTE: 93 212 60 50 / icosmocaixa@magmacultura.net
Avís legal / condicions d'ús