Visita la col·lecció d’automòbils Salvador Claret

31
març

Vine a conèixer una de les col·leccions d’automòbils més importants d’Espanya. Més de 60 anys d’història que permet gaudir de l’evolució dels estils, els materials i la tècnica de l’automoció.

El seu fundador , Salvador Claret i Naspleda ( 1.909-1.984), es pot considerar com un dels primers protectors que ha tingut Espanya per a la conservació del seu Patrimoni Tècnic.
La quantitat de material d´automoció recuperat o bé en el que ha col·laborat per a la seva recerca i recuperació, ha estat el treball més important sobre aquest tema dut a terme en el nostre País.
No sols el seu treball va ésser de recerca, sinó que també col·laborà amb l´historiador Joaquim Ciuró i Gabarró, per tal de publicar i difondre la seva obra” Historia del Automóvil en España”, el primer llibre que es va publicar sobre l´història de l´automobilisme espanyol i on el seu autor defineix a Salvador Claret com ” liberador del desguace de innumerables vehículos antiguos, infatigable coleccionista y promotor en España de esta especie de culto reverente al coche de época”.

 

DATA: 31-03-2018
HORA: D'11h a 18h
PREU: 6€ adults | 3 € nens
RESERVA: No cal reserva prèvia
PÚBLIC: Públic familiar
ADREÇA: Col·lecció d'Automòbils Salvador Claret - Col·lecció d'Automòbils Salvador Claret
LOCALITAT: Col·lecció d'Automòbils Salvador Claret
CONTACTE: 972 853036| info@casc.cat
Avís legal / condicions d'ús