Vine a conèixer les aus rapinyaires

24
març

La visita guiada al Cim d’Àligues consisteix en una explicació d’uns 30 min. per la zona dels aviaris. Això ens permet introduir conceptes generals sobre aquestes aus tals com; tipus d’ alimentació, comportament, espècies autòctones, hàbitats que ocupen, etc.

La sessió de vol té una durada aproximada de 45 minuts. L’experiència de veure’ls a poca distància permet un bon coneixement d’aquests animals.

Situats en unes grades a l’aire lliure, dalt d’una cinglera, els observarem de ben aprop: fent vols de puny a puny dels cuidadors, volant per sobre els nostres caps, o bé allunyant-se cap a la vall que ens queda al davant. Tot això s’esdevé acompanyat d’una explicació que destaca les diferències entre les espècies.

El vol en llibertat sense necessitat de fugir, és possible perque aquestes aus han nascut en captivitat i des de petites han estat en contacte amb persones.

L’entrada al recinte, inclou assistir a la visita guiada i a la sessió de vol. També disposem d’un petit bosquet per passejar, àrees de picnic i restaurant per si desitjen passar-hi tot el dia.

Els caps de setmana i festius, amb la mateixa entrada, poden gaudir de les dues sessions de vol i visites guiades (matí i tarda), que són diferents entre sí.

En cas de pluja, els ocells no surten a volar. Consultin el temps que farà demà al Servei Català de Meteorologia

DATA: 24-03-2018
HORA: de 12 a 18 h
PREU: Adult: 12€ | Infantil (de 3 a 15 anys): 9€
RESERVA: No cal reserva prèvia
PÚBLIC: Públic familiar
ADREÇA: Paratge del Pi Solitari, s/n, 08182 Sant Feliu de Codines, Barcelona - Paratge del Pi Solitari, s/n, 08182 Sant Feliu de Codines, Barcelona
LOCALITAT: Paratge del Pi Solitari, s/n, 08182 Sant Feliu de Codines, Barcelona
CONTACTE: 93 866 26 48
Avís legal / condicions d'ús