Pícnic “Caçadors de Tresors”

23
juliol

Començarem per descobrir els quins tresors podem trobar: minerals, roques, fòssils o sílex prehistòric estàn escampats arreu de casa nostra, però com els podem localitzar? Explicarem on podem trobar informació, com prospectar i com identificar les joies que ens regala la natura.

Després ens endinsarem a les tasques de preservació: com netejar minerals i fòssils, com consolidar les peces delicades, i molt especialment com bastir una col.lecci´`o científica de mostres. Descobrirem la importància del dibuix científic, de la llibreta de camp, i de la visita als museus on ampliar els nostres coneixements. I no ens quedarem aquí, parlarem també de la ètica que hi ha darrera de tot científic.

Com a tallers, farem motlles, netejarem cristalls, els observarem al microscopi i per que ningú es quedoi sense excusa regalarem alguns cristalls que esperem que siguin la primera llavor d’una gran col·lecció. Finalment, us animem a portar tot allò que vulgueu classificar, ens encantarà estudiar aquelles pedres misterioses que no sabem exactament què són.

Cal reserva prèvia a informacio@pendulum.es. Aforament limitat.

Horari: de 10h a 17h

Preu: 15 euros/participant i i gratuït pels infants menors de 3 anys.

Lloc: Can Verdaguer Gros. Fogars de Montclús 08479. Km 14 de la Carretera BV-5114.

Organitza: Pèndulum- Associació per a la Difusió del Coneixement Científic.

 

 

DATA: 23-07-2017
HORA: de 10.00 h a 17.00 h
PREU: 15 euros/participant i i gratuït pels infants menors de 3 anys
RESERVA: Cal inscripció prèvia
PÚBLIC: Públic familiar
ADREÇA: - BV-5114, 14
LOCALITAT: Fogars de Montclús
CONTACTE: 938475326 / 667781796/ informacio@pendulum.es
Avís legal / condicions d'ús